Şuan toplam 1 salonda 126 kişi okey oynuyor!

Okey Oyna

Haydi şimdi okey zamanı! Okey oyna ve yeni arkadaşlar edin, bu zevki birlikte yaşa. Okey oynamak mı istiyorsun?
Okey sitemiz dünyanın çeşitli yerlerinden insanlarla veya yeni, eski demeden arkadaşlarınızla 101 Okey ve Düz Okey oynama fırsatı sunuyor.

En İyi Oyuncular

Blog Yayınları

Okey Oyna

Okey; Sizler için hazırlanmış oyun sayfamız sayesinde hızlı ve pratik oynama imkanlı yakalaya bileceksiniz. Oyunlarımıza okey oyna salonumuz içerisinde bulunan pencereden nerede oynamak istiyorsanız. Belirte bilir ve o odaya giriş sağlaya bilirsiniz. Oyun üzerine kurulu olan sitemiz içerisinde sınırsız sayıda okey oyunlarından istifade ederek, canlı okey, online okey, eşli okey oyna, tam ekran okey oyna, normal okey oyna oyunları gibi bir çok oyunlarımıza üye olmadan ücretsiz üyeliksiz hesaplarla hemen bağlanın ve oynayın. Dilerseniz okey oyunumuz içerisinde sayılı okey oyna seçeneğini kullanarak sayılı okey oynlarını oynaya bilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinden çanak okey oyna alternatifi sayesinde çanak okey oyunları oynaya bileceksiniz. Okey sitemizde dilerseni okey oyunu oyna 4 kişilik oynama içeriğimiz sayesinde oyunu 4 kişi ile oynamanız mümkün.

Türkiye'nin en sevilen okey oyunlarını yaşadığınız illerde oynamak ve iliniz oyuncuları ile aynı salona hemen okey oyunları oynaya bilirsiniz. ADANA OKEY OYNA, ADIYAMAN, AFYONKARAHİSAR, AĞRI, AKSARAY, AMASYA, ANKARA OKEY OYNA, ANTALYA, ARDAHAN, ARTVİN, AYDIN, BALIKESİR OKEY OYNA, BARTIN, BATMAN, BAYBURT, BİLECİK, BİNGÖL OKEY OYNA, BİTLİS, BOLU, BURDUR, BURSA OKEY OYNA, ÇANAKKALE, ÇANKIRI, ÇORUM OKEY, DENİZLİ, DİYARBAKIR OKEY, DÜZCE, EDİRNE, ELAZIĞ OKEY OYNA, ERZİNCAN, ERZURUM, ESKİŞEHİR OKEY OYNA, GAZİANTEP OKEY, GİRESUN, GÜMÜŞHANE, HAKKARİ OKEY OYNA, HATAY, IĞDIR, ISPARTA, İSTANBUL, İZMİR OKEY OYNA, KAHRAMANMARAŞ, KARABÜK, KARAMAN OKEY OYNA, KARS, KASTAMONU OKEY OYNA, KAYSERİ, KIRIKKALE, KIRKLARELİ, KIRŞEHİR OKEY OYNA, KİLİS, KOCAELİ, KONYA OKEY OYNA, KÜTAHYA, MALATYA OKEY OYNA, MANİSA, MARDİN, MERSİN, MUĞLA, MUŞ OKEY OYNA, NEVŞEHİR OKEY OYNA, NİĞDE, ORDU, OSMANİYE OKEY OYNA, RİZE, SAKARYA, SAMSUN, SİİRT OKEY OYNA, SİNOP, SİVAS, ŞANLIURFA, ŞIRNAK, TEKİRDAĞ OKEY OYNA, TOKAT, TRABZON, TUNCELİ, UŞAK OKEY OYNA, VAN, YALOVA, YOZGAT, ZONGULDAK OKEY OYNA, İllerine ait okeyciler ve kullanıcılar ile aynı ortamda okey oynamak için salonumuza giriş yaparak hemen oynamaya başlaya bilirsiniz.

Masa oyunları arasında en çok sevilen okey daha zorlu olması amacıyla kuralları geliştirilerek oynanmaktadır. Bunlar arasında okey oyna 101 ise en çok tercih edilen şekli olmaktadır. Bu oyunu kuralları normal okeyden biraz farklı ama oynaması oldukça keyifli olmaktadır. 101 cokey de aynı normal okey gibi 4 kişi ile oynanmaktadır. Her oyuncunun ıstakası bulunur ve aynı sayıda taş dağıtılır. 101 okey oynamaya alışan kişiler normal okeyi oynamamaktadırlar. 101c okey de diğer okey oyunları gibi istendiğinde online olarak oynanabilmektedir. Online olarak 101 okey oynamak isteyen kişiler için çeşitli siteler ve uygulamalar bulunmaktadır. Online olarak okey oynamak isteyen kişiler bunu gerçekleştirme konusunda tereddüt yaşamaktadırlar. Bunun sebebi de sitelere üye olmanın ücretli olduğunu sanmalarıdır. Oysa ücretsiz okey oyna diyen siteler ve uygulamalar bulunmaktadır. Bunlara üye olmak için ücret ödenmediği gibi ayrıca oyunların oynanması içinde para yatırılmasına gerek yoktur. Sitede oyunlar sanal paralar ile oynanır ve okey oynandıkça sanal paralar kazanılır. Elde edilen kazançların gerçek paraya dönüşmesi mümkün değildir sadece uygulama içinde kullanılabilir. Okey oynamayı bilen kişilerin en çok keyif aldığı şeylerden birisi okey atmak ve çanak kırmaktır. Online olarak okey oynandığında masada ki oyunculardan birinin okey atarak açması ile çanak kırılır ve kasada biriken bütün ödülün sahibi olur. Bu şekilde çanak kırıldıkça ve sahip olunan ödülün miktarı arttıkça da daha usta oyuncular ile daha heyecanlı ve çekişmeli oyunların oynanması mümkün olmaktadır. Okey oyunu çanak kırılana kadar uzun süren oyunlar halinde oynanmaktadır. Bu özelliği ile oyunun oynanması sırasında sohbet edebilmek de pek çok oyuncunun isteği olmaktadır. Canlı olarak okey oynanabilecek sitelerde de okey oyna sohbet et özelliği bulunmaktadır. Sohbet etme özelliği olan sitelere üye olmanız halinde oyunu misafir olarak izlerken ya da kendiniz oynarken rakipleriniz ile sohbet ederek arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Sohbetinden hoşlanmadığınız kişiler olduğunda onun size mesaj atmasını da engelleme hakkınız bulunmaktadır. Bu sayede de sadece istediğiniz kişiler ile sohbet ederek eğlenceli okey partileri oynayabilirsiniz. Oyun sitelerine üye olma şartı da bulunmaz pek çok site misafir olarak okey oyna diyerek isteyen herkesin siteye giriş yaparak okey oynayabilmesini sağlamaktadır. Misafir olarak oyunlara rahatça giriş yapabilir ve istediğiniz gibi oyunları oynayabilir eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Okey oynamak için para ödemek istemeyen kişiler için okey oyna ücretsiz diyen ve online hizmet veren siteler bulunmaktadır. Bu sitelere üye olunması halinde hiçbir ücret ödenmesine gerek olmadan günün her saatinde canlı olarak okey oynamak mümkün olmaktadır. Bilgisayardan okey olduğu gibi ayrıca akıllı telefonlar ile de bu sitelerde okey oynanması mümkün olmaktadır. Bu özellikleri ile de günün her saatinde dışarda olduğunuz anlarda bile okey oynamanız mümkün olmaktadır. Bu sitelere üye olarak okey oynamak için çok iyi bir okey oyuncusu olmanıza gerek yoktur. Oyun hakkında bilginiz olmasa da üye olduktan sonra sitede oyunun nasıl oynanacağı hakkında verilen bilgileri okuyarak oyunu kolayca öğrenmeniz mümkün olmaktadır. Yoğun iş hayatı nedeniyle ya da başka nedenler ile arkadaşlarınız ile bir araya gelemiyor ve severek oynadığınız okeyi oynayamıyorsanız yapmanız gereken tek şey bu konuda hizmet veren sitelerden birine üye olmaktır. Bu sayede de boş olduğunuz anlarda herhangi bir noktaya gitmenize gerek olmadan online okey oyna diyen sitelerde okey oynayabilirsiniz. Bu sitelerde okey oyunu canlı olarak oynanmaktadır. Yani rakiplerinizde sizin gibi online okey oynamayı seven kişilerdir. Bu kişiler ülkenin her yerinden olabilirler. Birlikte oynayacağınız oyunlar sırasında yapacağınız sohbetler ile arkadaşlıklar kurabilir ve sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Ücretsiz olarak üye olacağınız sitelerde kuracağınız arkadaşlıklar ile birlikte artık okeyde bir partneriniz olabilir ve her ikinizin de online olduğu saatlerde eşli okey oyunları oynayabilirsiniz. Eşli olarak okey oynarken kazanma şansınız daha yüksek olacaktır. Çünkü eşiniz ile yapacağınız özel sohbetler sırasında birbirinizin eli hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu sayede okey oyna eşli diyen sitelerde elde edeceğiniz kazançlar daha yüksek olacaktır. Elbette ücretsiz okey oynanan sitelerde bu kazançların sanal olduğunu belirtmek gerekmektedir. Yani bu kazançların çekilmesi ve gerçek paraya dönüşmesi mümkün değildir. Bunun yanında oyuncular için bu önemli değildir. Okey oyuncuları kazanmanın ve dereceleri yükseldikçe de daha usta oyuncular ile oynamanın keyfini yaşamaktan memnun olurlar. Okeyi çok sık oynamak istemiyorsanız bu sitelere üye olmanıza gerek yoktur. Misafir olarak okey oyna diyen sitelere misafir girişi yapabilir ve öncesinde sitede bulunan uygulamayı test edebilirsiniz. Uygulamadan memnun olduğunuzda ve sürekli olarak oynamak istediğinizde de kolayca üyeliğinizi başlatabilirsiniz. Üyeliğinizi başlatmak ve sonrasında da oynamaya devam etmek için ücret ödemenize gerek yoktur.

Okey Oyna Ücretsiz Okey oynamak için para ödemek istemeyen kişiler için okey oyna ücretsiz diyen ve online hizmet veren siteler bulunmaktadır. Bu sitelere üye olunması halinde hiçbir ücret ödenmesine gerek olmadan günün her saatinde canlı olarak okey oynamak mümkün olmaktadır. Bilgisayardan okey olduğu gibi ayrıca akıllı telefonlar ile de bu sitelerde okey oynanması mümkün olmaktadır. Bu özellikleri ile de günün her saatinde dışarda olduğunuz anlarda bile okey oynamanız mümkün olmaktadır. Bu sitelere üye olarak okey oynamak için çok iyi bir okey oyuncusu olmanıza gerek yoktur. Oyun hakkında bilginiz olmasa da üye olduktan sonra sitede oyunun nasıl oynanacağı hakkında verilen bilgileri okuyarak oyunu kolayca öğrenmeniz mümkün olmaktadır. Online Okey Nasıl Oynanır? Yoğun iş hayatı nedeniyle ya da başka nedenler ile arkadaşlarınız ile bir araya gelemiyor ve severek oynadığınız okeyi oynayamıyorsanız yapmanız gereken tek şey bu konuda hizmet veren sitelerden birine üye olmaktır. Bu sayede de boş olduğunuz anlarda herhangi bir noktaya gitmenize gerek olmadan online okey oyna diyen sitelerde okey oynayabilirsiniz. Bu sitelerde okey oyunu canlı olarak oynanmaktadır. Yani rakiplerinizde sizin gibi online okey oynamayı seven kişilerdir. Bu kişiler ülkenin her yerinden olabilirler. Birlikte oynayacağınız oyunlar sırasında yapacağınız sohbetler ile arkadaşlıklar kurabilir ve sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Ücretsiz olarak üye olacağınız sitelerde kuracağınız arkadaşlıklar ile birlikte artık okeyde bir partneriniz olabilir ve her ikinizin de online olduğu saatlerde eşli okey oyunları oynayabilirsiniz. Eşli olarak okey oynarken kazanma şansınız daha yüksek olacaktır. Çünkü eşiniz ile yapacağınız özel sohbetler sırasında birbirinizin eli hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu sayede okey oyna eşli diyen sitelerde elde edeceğiniz kazançlar daha yüksek olacaktır. Elbette ücretsiz okey oynanan sitelerde bu kazançların sanal olduğunu belirtmek gerekmektedir. Yani bu kazançların çekilmesi ve gerçek paraya dönüşmesi mümkün değildir. Bunun yanında oyuncular için bu önemli değildir. Okey oyuncuları kazanmanın ve dereceleri yükseldikçe de daha usta oyuncular ile oynamanın keyfini yaşamaktan memnun olurlar. Misafir Olarak Okey Oynamak Okeyi çok sık oynamak istemiyorsanız bu sitelere üye olmanıza gerek yoktur. Misafir olarak okey oyna diyen sitelere misafir girişi yapabilir ve öncesinde sitede bulunan uygulamayı test edebilirsiniz. Uygulamadan memnun olduğunuzda ve sürekli olarak oynamak istediğinizde de kolayca üyeliğinizi başlatabilirsiniz. Üyeliğinizi başlatmak ve sonrasında da oynamaya devam etmek için ücret ödemenize gerek yoktur.

Gerçek oyunu oynamak her zaman mümkün olmasa da uygulamayı oynamak her zaman mümkündür. Eğer şimdiye dek bu uygulamayı denemediyseniz, denemenizi tavsiye ederiz. İyi oyunlar ve iyi şanslar dileriz.

Bu kadar olumlu yanlarından bahsettik ama bu uygulamanın olumsuz bir tarafı da mevcuttur. Aslında bu tarafını sizlerin de tahmin edebildiğini düşünüyoruz ama yine de söyleyelim. Maalesef ki gerçek oyundaki hazzı sanal bir platformdan almak zordur. Sanal bir platform üzerinden, oyun üzerinde ki tatlı gerilimi, masayı kaplayan o enerjiyi hissedebilmek biraz güçtür. Hatta o oyunun tatlı sohbeti ve oyun bitiminde birbirinize gösterdiğiniz eliniz hakkında konuşamazsınız fakat uygulama çok pratiktir. Taş dizme ve taş dağıtma gibi bir derdi yoktur. Ve yukarıda bahsetmiş olduğumuz üzere, istediğiniz yer de istediğiniz zaman oynayabilirsiniz üstelik arkadaşlarınızı oyun oynamaya davet etmeksizin hızlı ve seri bir şekilde oyun oynayabilirsiniz.

Ayrıca arkadaşlarınızla birlikte de oynamanız mümkünken tek başınıza oynamanız da mümkündür. Bunun sebebi sistem üzerinde sizin gibi birçok tek başına oyuncu oyun arkadaşı aramaktadır. Sizin gibi arayan oyuncuları sistem bir oyunda bir araya getirmektedir. Tanımadığınız kişilerle birlikte oyun oynayabilirsiniz, tanışıp tanışmamak size kalmış bir durumdur. Okey oyna karşılıklı seçeneği ile okey oynamak gerçekten çok kolay!

Bu uygulama da Okey oyunu oynama seçeneğinin yanı sıra okey 101 oyna seçeneği de var olmaktadır. Bildiğiniz üzere son zamanlarda oldukça popüler olan 101 oyununa da bu uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz. Eğer bugüne kadar 101 oyununu oynamamışsanız bizce artık oynamalısınız. Tabi oynamadan önce nasıl oynandığını öğrenmenizi tavsiye ederiz çünkü bilmediğiniz bir oyuna hâkimiyet kurarak kazanma olasılığınız biraz düşüktür.

Bu uygulama üzerinden ister iki kişilik, isterseniz 4 kişilik oyunlar oynayabilirsiniz ve bunu tamamen ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Android veya İOS cihazlarınızdan oyunu indirerek hesap oluşturmaktır. Bu işlemleri yerine getirdikten sonra dilediğiniz gibi oyun oynayabilirsiniz.

Okey mi oynamak istiyorsunuz? Eğer okey oynamak istiyorsanız doğru makalede olduğunuzu size belirtmek isteriz. Bu başlık altında size çevrimiçi okey oyunundan ve bu oyuna ulaşabileceğiniz kaliteli bir site önerisinde bulunacağız. Eğer canınız sıkıldı ve vaktinizi bir oyunla geçirerek eğlenmek istiyorsanız Okey oyunu tam size göre bir oyundur. Gerekse eğlencesi, gerekse gerilimi, oyunun takibiyle her şeyiyle vakit geçirmek için birebirdir. Okey plus oyna uygulaması ile de bu güzel oyun deneyimini ikiye katlayarak benzersiz bir oyun deneyimine sahip olabilirsiniz.

İnsanlar genelde canları sıkıldığında ve her zaman yaptıklarından farklı bir aktivite arayıp, yapacak bir şey bulamayıp vakit öldürmek için arayışa geçerler. Özellikle oyun oynamak, zaman geçirmek için gerçekten çok iyi bir yöntemdir. Aktif bir şekilde hem oyun oynayıp hem de kazanmak ve kaybetmenin heyecanını yaşayarak farklı bir boyutta eğlenebileceğiniz Okey plus oyunu, bütün isteklerinizi karşılıyor. Okey uzun süren partiler halinde oynana bir oyun olduğu için pek çok kişi için oyunun sohbet özelliğinin olması önemlidir. Bu nedenle de bütün uygulamalarda okey oyna sohbet et özelliği yer alır. Sohbet masada bulunan dört kişi, arasında ortak olarak yapılabildiği gibi istediğinizde özel olarak da sohbet etme imkanı bulursunuz. Bu özellik ile eşli oyunlarda eşler birbirlerinin elleri hakkında bilgi sahibi olabilirler.

Telefonunuza veya mobil kolaylıkla indirebileceğiniz bu uygulama sizin isteklerinizi ve beklentilerinizi fazlasıyla karşılayarak harika bir oyun deneyimini sizlere sunacaktır. Ayrıca ister arkadaşlarınızla birlikte oyun deneyimini birlikte paylaşabilirsiniz isterseniz tek başınıza girerek diğer rastgele sizler gibi çevrim içi oyuncular ile oynayabilirsiniz. Mobil okey oyna karşılıklı seçeneği ile dilediğiniz gibi oynayabilme imkânına sahipsiniz. Tüm bunların en iyi yanlarından bir tanesi oyuna girerken arkadaşlarınızla girmek zorunda olmamanız zaten sistem sizin için oyuncular buluyor.

Üyeliksiz normal bir oyun oynarken bir elde kazanmak elbette önemlidir ama uygulama üzerinden oynadığınızda çok daha önemlidir. Bunun sebebi oyun sonunda elde ettiğiniz puanlardan dolayıdır. Oyun üyeliksiz oynadıkça daha çok puan kazanabilirsiniz ve her oyundan kazanmış olduğunuz puanlar hanenize eklenmektedir. Online olarak okey oynamak pratik ve eğlenceli olsa da bunun için her zaman uygun olmayabilirsiniz. Bu durumda da yapmanız gereken ey üye olmadan da okey oynayabileceğiniz siteleri tercih etmek olacaktır. Üye olmanıza gerek olmayan bu sitelerde istediğiniz an misafir olarak okey oyna özelliğini kullanarak oyun oynayabilirsiniz. Misafir olarak okey oynarken de oyunun bütün özelliklerini aktif olarak kullanabilirsiniz. Online olduğunuz her an siteye giriş yapabilir, isterseniz eşli oyunlarla isterseniz de bireysel olarak oynayacağınız oyunlar ile keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Sitelere üye olmanın bir sakıncası olmadığını da buradan belirtmek gerekmektedir. Bir ücret ödenmeden kolayca üye olunduğu gibi istendiği anda da bu üyelik iptal edilebilmektedir.

Canlı okeyle kıyasla birçok avantajının olmasının yanı sıra dezavantajları da bulunmaktadır. Zaten her şey öyle değil midir? Her şeyin avantajları varken illa ki dezavantajları oluyor. Bu avantajlardan bir tanesi, hamallık olarak görülen ve oyunun sevilmeyen kısmı olan taş dizme gibi derdiniz kesinlikle olmadığını mutlulukla belirtiyoruz. Sistem, sizler için bu işlemi otomatik olarak sağlayarak çevrimiçi ortam üzerinden sizlerin üzerinden taş dizme yükünü alıyor. Fakat tabi oyun içerisinde kendi elinizdeki taşları düzenleme işi sizlere kalmış.

Online okey, bahsetmiş olduğumuz gibi bu uygulama üzerinden dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde oyun oynayabilirsiniz ve okeye 4. Aramak gibi bir derdiniz olmadan, aslında var ama çevrimiçi bir oyun olduğundan dünya üzerinde birçok oyun oynamak isteyen insan olduğu için uzun ve zorlu bir iş değildir. Bu nedenle Online okey oyna üzerinden zaman kaybı yaşamadan oyununuzu oynayabilirsiniz. Fakat uygulama üzerinden oynadığınız oyun maalesef ki gerçek oyunun hazzını vermemektedir. Çayınızı yudumlarken, arkadaşlarınızla sohbet muhabbet ve o tatlı gerginlik ne kadar istense bile maalesef sanal bir ortam üzerinden gerçekleşememektedir. Fakat yine de arkadaşlarınızla birlikte uygulama üzerinden aynı oyuna girdiğinizde yakın bir deneyim yaşayabilirsiniz ama aynısı olacağını söyleyebilmemiz biraz güç oluyor. Vakit geçirmek için çok zevkli olan bu uygulamayı hepinizin denemenizi tavsiye ederiz.

Dört kişi ile oynanan okey oyunu bireysel olarak oynanabildiği gibi ayrıca eşli olarak da oynanabilmektedir. Oyuncular için bir eş bulmak zor olabilmektedir ama online okey oynanan siteler okey oyna eşli seçeneğini de sunmaktadırlar. Eşli olarak açılan oyunlara katılabileceğiniz gibi ayrıca kendinizde eşli oyun açabilir ve davetinizi kabul edecek kişi ile eşli olarak oynayabilirsiniz. Eşli oyunların en önemli avantajı ise eşlerin birbirileri ile sohbet edebiliyor olmasıdır. Yapılan sohbetler ile eşlerden birinin açması daha kolay olabilmektedir. Eşli oyunlarda bir taraf açtığında diğer tarafında ödül kazanıyor olması ise bir avantaj oluşturmaktadır.

Okey oynamak için bir mekana gitmeye gerek bırakmayan ve bedava okey oyna diyen siteler artık çok fazla tercih edilmektedir. Bilgisayardan ya da akıllı telefonlardan canlı olarak okey oynama fırsatı sunmakta olan bu sitelere günün herhangi bir saatinde giriş yapabilir ve sizin gibi o an bedava olan kişiler ile heyecan dolu okey oyunları oynayabilirsiniz. Bu sitelerde okey oynamak için kişilerin birbirini tanımasına gerek yoktur. Hiç tanımadığınız kişiler ile aynı masaya oturur ve okey oynamaya başlarsınız. Açılan sohbetler ile de yeni arkadaşlıkların kurulma imkanı oluşur. Oyunlar okey games sırasında sohbetinden hoşlanmadığınız kişilerin mesaj atmasını engelleme şansınız da bulunmaktadır.