Kurallar

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_separator color=”grey”][vc_message color=”alert-info” style=”3d”]SİTEMİZ OKEYODASİ.COM GENEL KURALLARINDAN BAZILARI.

SALON GENELİNDE KUFUR AHLAK BOZUCU DAVRANIŞLAR HAKARETLER VE TEHTİT İÇERİKLİ OLAN SÖZLER SARF EDEN KULLANICILARIMIZ UZAKLAŞTIRILACAKTIR. LÜTFEN SİZE NASIL DAVRANILMASINI İSTİYORSANIZ SİZLERDE O ŞEKİLDE DAVRANIN VE KULLANICILARIMIZIN BAŞKA BİR RUHUMUZA KİŞİSEL BİLGİLERİNİ VERMESİ YADA PAYLAŞMASI KESİNLİKLE YASAKTIR.SİTEMİZ İÇERİSİNDE TELEFON,SKYPE,FACE,TWİTTER GİBİ İLETİŞİM BİLGİLERİ ÖZELLİKLE FARKLI BİR SİTENİN REKLAMINI YAPMAK YAPTIRMAK KESİNLİKLE YASAKTIR. BU TİP BİLGİLERİN PAYLAŞIMINDAN DOĞACAK SORUNLARDAN SİTEMİZ OKEYODASİ.COM SORUMLU DEĞİLDİR.

LÜTFEN BU KURALLARA ÖZEN GÖSTERİP RİAYET ETMEYİ UNUTMAYIN AKSİ HALDE OLA BİLECEK TÜM SORUNLARDAN OKEYODASİ.COM MESUL DEĞİLDİR.

Kurallar