İletişim

[vc_row][vc_column width=”1/2″][separator headline=”h3″ title=”İletişim” style=”left” width_style=”short”][vc_column_text]Sitemiz ile ilgili tüm sorunlarınızı bizlerle paylaşa bilir önerilerinizi bizlere suna bilirsiniz. iletişim formunu doldurup bizlere göndererek bağlantı kura bilirsiniz. Sitenize okey salonu koymak istiyorsanız yada sitemiz üzerinden bir slaon oluşturmak istiyorsanız lütfen konu metnine site isminizi ve istediğinizi açıklayıcı bir biçimde yazınız.

Sitemize reklam vermek istiyorsanız, radyonuzu sitemizden duyurmak istiyorsanız, ve %100 gerçek kullanıcılara reklamınızı sunmak istiyorsanız bize yazınız.

Site Yönetimi

Site İmtiyaz Sahibi : Utku DOĞAN

Site Genel Yayın Yönetmeni :Hakan ÇALIMLI

Site Editörler : Mustafa YEŞİL, Sibel CİCEK, Site Gece Editörü : Kamuran GÜZELDOĞ