Şuan toplam 1 salonda 128 kişi okey oynuyor!

okey odaları

OKEY ODALARI

Sitemiz okeyodasi.com sizlere bir birinden farklı okey oyunları ve okey hizmeti sunmakta. Dilediğiniz odayı seçerek istediğiniz okey salonlarında okey oyunu oynaya bilirsiniz. Sizler için hazırlamış olduğumuz okey odaları içerisinde en iyi olan 5 odayı sizlere tanıtmak istedik bu odalarımızın isimlerini ve özelliklerini alt kısımda sizlere bildirmiş oluyoruz lütfen alt kısmı iyicene okuyarak anlayınız.

EN İYİ 5 OKEY ODASI

Gönül Okey Odaları

gönül okey odamız içerisinde okey oynarken gönüllük yapa bilecek okeyin keyfini sizlerde oyuncu arkadaşlarınız le doya doya çıkara bileceksiniz.

Sevgi Okey Odaları

Sevginizi kata bileceğiniz ve ifade ede bileceğiniz bir okey odasıdır. Sevgi okey odası ve salonları sayesinde sevgilinize oyun oynarken sevginizi göstermiş olacaksınız.

Aşk Okey Odaları

Aşkınızı bir kez daha yenileyin ve bir kez daha itiraf edin. Aşk sarhoşu ile sevgiliniz ile oynayacağınız okey oyununda ona taş atarken okey atın ve aşktan ne yaptığımı bilmiyorum diye bilirsiniz mesela.

Çiçek Okey Odaları

Çiçek okey odaları sayesinde ortağınıza ve sevdiğinize oyun içerisinde çiçek göndere bileceksiniz. Ve böylelikle onun kalbini kazanmanız zor olmayacaktır.

Daha bir çok okey odaları sizleri beklemekte hemen sitemiz üzerinden ana sayfamıza yönlenip okey oyna tıklayarak oyunumuzun tüm içeriklerine göz ata bilirsiniz. Yada direk alt kısımda bulunan hemen oynama butonumuz sayesinde okey odalarımızdan birini seçerek oyuna bağlana bilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Kameralı Okey Oyunu başlıklı makalemizde hakkında bilgiler verilmektedir.

2 Yorumlar

1. Hayrettin

6 Ocak 2015 at 16:29

Vallah ne yalan söyleyeyim çok kaliteli okey odaları bulunan bir site tebrikler başarı yüksek