• Türkiye'nin En Popüler OkeyOdası Sitesine Hoş Geldiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

LOGO-1

Okey Odası Hakkında

Sitemiz okeyodasi.com 2008/2014 Yılından beri siz değerli kullanıcılarına hizmet vermektedir. Sitemizin yönetim ve yönetim kadrosu tamamen değişmiş olup Site sahibi olarak Utku DOĞAN gelmiştir. Yeni tasarım ve yeni okey yazılımlarımız ile sizlere kaliteli bir okey hizmeti sunmak için tüm ekip kadromuz ile 7/24 uğraşmaya devam etmekteyiz.

Sitemiz içerisinde bizlerin gözünden kaçmış bazı noksanlıklar söz konusu ola bilir siz değerli kullanıcılarımızdan rıcamız bu eksiklikleri fark ettiğiniz zaman lütfen çekinmeden bizlere iletişim kısmından yazıp bilgilendiriniz.

Eski zamanların efsane okey sitesi olan okey odası sitemiz eski performansına öncelikle siz kullanıcılarımızın daha sonra yeni yönetim kadrosu sayesinde geri kavuşacaktır.

Okeyodasi.com - Yönetim Web Ekibi.